Mocht je al klant bij mij zijn dan bied ik een nieuwe mogelijkheid aan. Je kunt je fotosessie die je in het verleden hebt gehad een upgrade geven. Dat is een korte fotosessie om een bijzonder moment vast te leggen. Deze mooie meid was reeds met haar familie op een hele leuk gezin fotosessie geweest. Echter toen had ze deze toffe bril nog niet. Ik snap dat je als gezin niet direct weer een ‘hele’ gezinssessie wil bespreken. Daarom de mogelijkheid om een minsessie te boeken.

Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Sed posuere consectetur est at lobortis. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna.

0 Comments