Een heerlijke fotosessie dichtbij huis. Als het licht prachtig is zo aan einde van de middag of vroege avond dan hoef je niet eens zo heel ver weg te gaan om leuke foto’s te maken. Tijdens deze sessie hebben we foto’s gemaakt bij de ‘Stouwe’ vijvers in Wierden

De band tussen broertjes en zusjes is altijd uniek. Naast portret van ieder lid van het gezin zorg ik ook altijd dat er foto’s zijn van de broertjes en zusjes.

Omdat de fotosessie bij voorkeur op een buitenlocatie plaatsvinden hebben de kinderen genoeg ruimte om lekker te spelen en te rennen. Dan is het niet zo erg als de fotograaf even vraagt of je bij papa en mama komt staan. Geen boze blikken van mama omdat de kindjes geen zin meer hebben of papa’s die hun kinderen wil ‘omkopen’, niet nodig de kinderen vinden het heerlijk om buiten te spelen en ook echt oprecht aandacht te krijgen van papa en mama. Het lukt mij altijd om ze dan ook nog even een apart met papa of mama in een beeld te vangen. Al met al een afwisselende sessie. Waar plezier en onderlinge liefde voor elkaar van de beelden afspat.

0 Comments