Wierden, de Barkel, familie fotografie

Zoals jullie in mijn portfolio kunnen zien fotografeer ik met grote voorkeur buiten, de natuur is zo’n prachtig decor. Zelfs nu we richting winter gaan. Met nog een paar gekleurde blaadjes aan de bomen. Deze lieve familie heeft met de kleding rekening gehouden met de kleuren van het bos. Zo fijn! Hierdoor wordt het kleuren palet in de foto’s 1 geheel.

Een familie fotosessie heeft altijd iets ongedwongen. De kinderen, bij deze familie twee prachtige meiden, hadden even een dolletje tussen het ‘poseren’ door. Het is voor mij als fotograaf dan ook super leuk om vast te leggen
Welk seizoen het ook is, elk seizoen brengt zijn eigen kleuren pracht mee. We hebben meer dan een uur lekker rond gewandeld, frisse neus gehaald en nieuwe herinneringen gemaakt. Wat fijn dat ik het mocht vastleggen.

0 Comments