WELCOME FRIEND. JUST LIKE ME, I BET

you seize
every moment

Hoi, prachtige mama of vrouwelijke ondernemer. Voordat we van start gaan wil ik je even laten weten dat ik precies weet hoe het is om een vrouw en mama te zijn van prachtige kinderen, met ups-en-downs, maar vanaf het moment dat je kinderen er zijn is je hart gegroeid. Die liefde is echt! Als vrouwelijke ondernemer weet ik ook precies hoe moeilijk het is om je te onderscheiden in de online wereld. Ik heb geleerd om mijn passie te volgen en heel dicht bij jezelf te blijven. . 

“You are my sun, my moon and all of my stars” – E.E. Cummings –

JUICY DETAILS

JAZZ BALLET

Sinds een paar jaar fotografeer ik niet alleen bij Dance studio Janien, maar dans ik er ook. Elke week een uurtje

CHILLEN IN THE SUNSHINE

Wie wil dit nou niet?

BEACH WALKS

Met blote voeten in het zand de meiden die rond rennen Ultiem gevoel van vrijheid

DAD JOKES

Maakt niet uit welke vader het is ūüėČ

GANGNAM STYLE

Hier zul je mij niet op zien dansen

EARLY STARTS

Ik ben geen ochtend persoon

"

Awards

In 2016 heb ik meegedaan in een internationale foto wedstrijd georganiseerd door het platform Clickin Moms. Uit 10.000-en foto’s is deze foto als winnaar gekozen in de categorie Human Face.

Tijd ons meest kostbare bezit:

Vaak zonder dat we ons ervan bewust zijn. Omdat we het krijgen als we geboren worden. Tijd is gratis en voor niets maar zo waardevol. Het is niet tastbaar niet grijpbaar. Soms zou je willen dat de tijd stil stond en soms zou je de tijd willen versnellen.Tijd wordt nog waardevoller als je verbindingen aangaat, als je een familie vormt, in welke vorm dan ook. Dan kan je tijd nl delen en apart van elkaar doorbrengen. Als je apart bent verlang je naar tijd samen. Tijd we staan er te weinig bij stil. Toch kun je tijd zien. Kijk maar eens naar je gezicht. Elk lijntje geeft de tijd weer. Kijk eens naar je kindjes hoe vaak roept een mama wat gaat de tijd snel, je groeit zo snel! Tijd niet vast te pakken niet stil te zetten, we worden geboren en dan begint de tijd te lopen, hoeveel tijd we als individu krijgen is niet te zeggen. Zo gauw mijn sluiter van camera afdrukt, staat de tijd stil. De tijd gevangen voor altijd in een beeld.

Dat is de reden dat ik fotografeer. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn beelden klik dan op onderstaande button.

Wil je meer informatie over een fotosessie klik dan op onderstaande button