Beeldpakketten

Familie fotosessie op een buiten lokatie 

We zoeken samen een geschikte buitenlocatie. Elke seizoen heeft zijn eigen charme en kan hele mooie beelden opleveren.

Qua kleding werkt het erg goed als jullie de kleuren samen af stemmen. Dus niet dezelfde kleuren gebruiken. Dan oogt het beeld snel saai. Ik kan jullie helpen bij een kleuren palet. Mocht je de beelden ook willen afdrukken houdt dan rekening met de inrichting van de ruimte waar je fotoafdruk wilt ophangen. 

ONZE

Beeldpakketten

Brilliant

Fotosessie op een buiten lokatie van ongeveer 1 uur.

Online galerij

20 foto’s (HR bestanden)

€ 199

Grandioos

Fotosessie op een buiten lokatie. De sessie duurt tussen 1- 2 uur

 

Online galerij

30 foto’s (HR bestanden)

30 x 40 cm fine art print

€ 249

Excellent

Fotosessie op een buiten lokatie. De sessie duurt tussen 1- 2 uur

Online galerij

min 40 foto’s (HR bestanden)

13 x 18 cm fine art print 3 afdrukken

30 x 40 cm fine art print

€ 299

"

Review

‘Ik heb de shoot als heel gezellig ervaren. Martine is vriendelijk, duidelijk en steld

Review

We hebben een heel fijne fotoshoot bij Martine gehad met onze 2 dochters. Martine zorgt er gelijk voor dat de kinderen zich op hun gemak voelen en weet op het juiste moment de prachtigste plaatjes te maken. Met onze jongste dochter van 1 had ze ontzettend veel geduld en liet haar heerlijk zichzelf zijn. Daardoor zijn de foto’s precies zoals onze kinderen zijn. Dank je wel hiervoor

nieuw

te boeken

Belangrijk voor klanten die een fotosessie hebben gehad. Krijg je een bril, heb je een beugel of een ander kapsel gekregen. Of ben je (mama) wakker geworden en zijn je kinderen ineens ontzettend gegroeid! Kortom momenten om niet te vergeten omdat ze een tijdsperiode vastleggen. Voor bestaande klanten bied ik nu de mogelijkheid van een minisessie. Om je fotosessie aan te vullen met nieuwe herinneringen

Minisessie

 

“Love lets you find those hidden places in another person, even the ones they didn’t know were there, even the ones they wouldn’t have thought to call beautiful themselves.”

HILARY T. SMITH

fotosessie van 30 min – 1 uur

20 fotobestanden

online galerij

€ 99

Ja

Ik wil

Mocht je interesse hebben in een fotosessie van je gezin vul dan snel het formulier hieronder in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

14 + 6 =